Înscrie-te acum la ediția 2024!

Taxa de înscriere

Fundația ProPark este un sprijin pentru ariile protejate din România care contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a capacității de management a celor care lucrează pentru natură, prin educare și conștientizare cu privire la importanța mediului. Pentru că în ultimul timp, am asistat la o explozie de competiții sportive, majoritatea având loc în arii protejate, ne-am gândit să atragem atenția participanților asupra acestor zone naturale și a importanței lor din punct de vedere economic, social și de mediu. Astfel, venim în ajutorul echipelor care vor alege să poarte numele unei Arii Protejate din Romania, oferindu-le o taxă de înscriere redusă. Nu știți ce nume să vă alegeti pentru echipă? La linkul următor găsiți o hartă cu toate siturile Natura 2000, care sunt arii protejate de interes European. http://natura2000.eea.europa.eu/# Daca aveti dificultăți în a vă alege un nume de arie protejată din Romania, ne puteți contacta folosind formularul de contact.

Modalitatea de înscriere


1. Căpitanul echipei creeaza un cont

2. Acesta va primi un email cu un link de la care poate accesa ulterior contul echipei - păstrați-l bine, doar accesând acel link puteți modifica datele echipei

3. Accesati linkul din mail pentru a completa datele tuturor coechipierilor și pentru a face dovada plății taxei de înscriere

4. Plătiți taxa de înscriere și uploadați dovada

5. Pregătiți-va de concurs!

Înscrierile încep pe data de 7 februarie 2024!

Profită de taxa minimă de participare până la 27 iunie 2024

Detalii plată

Propark Fundația pentru Arii Protejate
Cod fiscal: 23925251
Banca UniCredit Bank, Cod bancar (IBAN):
RO64 BACX 0000 0010 8714 8005
Descrierea tranzacției: taxă înscriere concurs PROPARK-ADVENTURE - Nume echipa

În cazul în care taxa de înscriere este plătită de o persoana juridică, va rugam sa trimiteți datele în vederea facturării folosind formularul de contact.

Vrei să faci parte dintr-o echipă și nu ai reușit să ți-o formezi încă? Înscrie-te aici

  Prenume

  Nume

  Email

  Telefon

  Oraș

  Județ

  Introdu codul din imaginea alaturată:

  captcha  Vrei să iei legătura cu o persoană dintre cele care încă nu au echipă completă? Trimite-ne un mesaj prin formularul de Contact și te punem în legătură!
  Română