Despre noi

Analizând formatul acestor concursuri și ce și-ar dori sportivii, ne-am hotărât să organizăm o competiție complexă, cu un nivel de dificultate ridicat, care să promoveze ariile naturale protejate ca destinații ideale pentru practicarea activităţilor sportive outdoor. De asemenea, dorim să subliniem importanţa lor pentru conservarea naturii la nivel national, dar mai ales avantajele pe care le au comunitățile învecinate.

La primele ediții am avut alături Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov. Noi știam „cum e cu ariile protejate“, ei știau „cum e cu maratoanele“. Apoi, cu fiecare ediție, cu fiecare feedback de la participanți și aportul fiecărui colaborator – reprezentanți ai administrațiilor de parc, salvamontiști, voluntari, etc. … am învățat și am îmbunătățit.

Cu fiecare ediție entuziasmul nostru a crescut și în continuare ne dorim să aveți parte de experiențe de neuitat. Pentru că, așa cum bine știți, nu este numai despre alergare, vâslit, cățărat sau pedalat, este despre a trăi o experiență complexă, despre a cunoaște mai bine natura și a învăța cum să trăim în armonie cu aceasta.

Dăm startul ediției a noua de la Baza Salvamont-Salvaspeo Mehedinți, din comuna Cireșu, județul Mehedinți


Partenerii noștri de-a lungul timpului


mic
sigla-BALAN-silviu
dobrinoiu
marathon-7500-logo
bvm

Parteneri tehnici:


caiacshop
Zenithmaps
your-guide-250-JPG
carpathianman
nh bike albastru

Recomandam:


Discover the world through endurance
Cozia Mountain Run
Design fără titlu
Design fără titlu (1)
Discover the world through endurance (1)
Română